Pauzes & ontspanning

Voordat we 's morgens aan de slag gaan in het atelier, drinken we eerst gezamenlijk koffie in de woonkeuken van Erik en Ans. Daar wordt ook de lunch en de middag-thee gebruikt.
Maar bij mooi weer - in de zomer - gaan we natuurlijk buiten op het terras zitten!

Na de lunch is het mogelijk om te kiezen voor een stukje ontspanning; bijvoorbeeld in de vorm een spel, een korte wandeling, het lezen van de krant, of even uitrusten in één van de relaxstoelen. (Verder gaan met je werkstuk in het atelier kan natuurlijk ook...)

Muziek

In Atelier de Iep hoort muziek er helemaal bij! Muziek ontspant, bindt mensen en maakt vrolijk. Regelmatig gaan we samen luisteren naar, meezingen met, of dansen op "muziek van toen".  Muzikant Jan Kuhne brengt bij ons met zijn gitaar de mooiste liedjes ten gehore; nummers van Ricky Nelson, Frank Sinatra, Dorus, Wim Sonneveld, Vera Lynn en vele anderen....

Is er een deelnemer die ook een instrument bespeelt? Dan is het misschien leuk om dit een keer mee te nemen!

Spel

Een kaart- of gezelschapsspel doen....biljarten, sjoelen of jeu de boules spelen...? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Atelier de Iep. 

Wandelen

Met mooi weer maken we met deelnemers die dit leuk vinden, een (korte) wandeling door het dorp. Wanneer het héél mooi weer is, hoort een uitstapje naar de duinen en het strand ook tot de mogelijkheden!

Musea

Af en toe maken we (met geïnteresseerde deelnemers) een uitstapje naar een museum of tentoonstelling in de buurt, bijvoorbeeld naar boerderij/rijtuig-museum Vreeburg in Schagen of naar een expositie in één van de mooie kerkjes in onze gemeente.

Uitrusten

In Atelier de Iep hebben wij meerdere comfortabele relaxstoelen waarin deelnemers even heerlijk kunnen uitrusten.

 

 

We hebben 50 gasten en geen leden online